dimarts, 1 de març del 2016

Pràctiques de salvament amb el Grumet Èxit

Ahir dia 29 de febrer del 2016, el grup Espurna de l'IE Turó de Roquetes, ens vam trobar que no feia bona mar per sortir a navegar amb el Grumet Èxit. Però això no va ser cap problema, més aviat al contrari, per què amb el que vam ens vam divertir molt. Com cada dia, vam recordar una mica el que hem fet les sessions anteriors, després vam parlar una estona llarga al voltant de les propietats de l'aigua de mar, i per acabar vam fer pràctiques de salvament.






Per les pràctiques de salvament, uns quants de nosaltres, van pilotar amb rems una zòdiac, altres, llençaven el cèrcol salvavides, perquè el recollissin els de la barca. Anar dalt de la zòdiac i remar pel port ens va agradar molt, però el millor de tot fou que fins i tot, qui va voler, es va poder posar a dintre de l'aigua per fer un simulacre de rescat.




















Hi va haver 3 voluntaris, dos alumnes i Carlos, el nostre acompanyant i educador del Kasal de Joves de Roquetes. Per no mullar-nos ens vam posar un vestit especial de supervivència a l'aigua, de color vermell, que permet un aïllament tèrmic molt gran per la forma que té i pel material que està fet (neoprè).



Vestit d'aquesta manera, si entres a l'aigua de peu, i no de cap, no et mulles ni tens sensació de fred.





No pensàvem mai que ens trobaríem en aquesta situació al port de Barcelona... fins la setmana que ve!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.